Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20
$17

Privatumo politika

Informacija apie asmens duomenų tvarkymą

Atidžiai perskaitykite žemiau pateiktą informaciją: sužinosite, kaip tvarkomi Jūsų asmens duomenys.

  1. Pirkdami husse.lt parduotuvėje Jūs pateikiate savo asmens duomenis, kurie yra būtini užsakymui atlikti: vardas, pavardė, užsakymo pristatymo adresas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris.
  2. Pateikdami užsakymą elektroninėje parduotuvėje Jūs sutinkate su elektroninės parduotuvės taisyklėmis. Jas galite perskaityti ne tik darydami užsakymą, bet ir bet kuriuo metu.
  3. Mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono Nr.) pašto, kurjerių tarnyboms, jei tai reikalinga tinkamam užsakymo vykdymui.
  4. Mes taip pat galime perduoti Jūsų asmens duomenis valstybinėmis institucijomis, jei gauname tokį nurodymą LR įstatymų nustatytais atvejais.
  5. Asmens duomenys saugomi 3 metus nuo paskutinio užsakymo. Jeigu pareiškiamas raštiškas reikalavimas duomenis panaikinti, jie gali būti panaikinami ir nelaukiant šio termino. Ateityje darydami užsakymus Jūs turėsite įvesti informaciją apie save iš naujo.

Jūs visada turite teisę:

  1. Žinoti (būti informuoti) apie savo asmens duomenų tvarkymą.
  2. Pateikti rašytinį prašymą ir susipažinti su savo asmens duomenimis ir jų tvarkymu, gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jo asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti per paskutinius vienerius metus.
  3. Reikalauti ištaisyti, ištrinti savo asmens duomenis arba apriboti Duomenų tvarkymą.
  4. Nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys. Apgailestaujame, tačiau tokiu atveju negalėsite įsigyti prekių ir/ar paslaugų.
  5. Atšaukti bet kokį sutikimą tvarkyti savo asmens duomenis (pasinaudoti teise „būti pamirštam“), jei nėra jokio teisinio pagrindo juos ilgiau tvarkyti.
  6. Visą informaciją, nurodytą šioje dalyje galite gauti pateikę pasirašytą prašymą el. paštu info@edalis.lt.

Prašymų vykdymas:

  1. Gavę Jūsų prašymą, atsakymą pateiksime ne vėliau kaip per 20 (dvidešimt) darbo dienų. Jei prašyme nurodytų duomenų pateikti negalėsime, gausite atsakymą, kodėl prašymo negalime įvykdyti.
  2. Atsakymai į prašymus pateikiami raštu.
    Ši informacija parengta atsižvelgiant į LR ismens duomenų teisinės apsaugos įstatymus bei Bendrąjį asmens duomenų apsaugos reglamentą.

Saugumas ir slapukai

Mes įsipareigojame užtikrinti, kad vartotojo mums pateikta informacija būtų saugi. Jei svetainė prašo pateikti kokią nors informaciją, pagal kurią bus galima identifikuoti vartotoją, mes užtikriname, kad tą informaciją naudosime tik šioje privatumo politikoje numatyta tvarka.
Apsilankius svetainėje husse.lt vartotojui pateikiama informacija, kad svetainėje naudojami slapukai. Jie naudojami siekiant užtikrinti funkcijų prieinamumą, jas patobulinti arba sudaryti vartotojams geresnes galimybes naršyti. Apie tai, kokie slapukai svetainėje naudojami, ir kokią informaciją jie renka, galite paskaityti žemiau

www.husse.lt gali keisti / atnaujinti privatumo politiką bet kuriuo metu, todėl vartotojas turėtų nuolat ją peržiūrėti ir įsitikinti, ar pateiktos nuostatos atitinka jo lūkesčius.

Sužinokite daugiau apie slapukus
www.husse.lt užtikrina, kad vartotojo pateikta informacija būtų saugi.
Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitas svetaines. Kai vartotojas paspaudžia nuorodą ir yra nukreipiamas į kitą svetainę, mūsų privatumo politika netenka galios. Būkite atidūs ir susipažinkite su kitų svetainių privatumo taisyklėmis.

Slapukas yra nedidelis failas, kuris padeda tobulinti svetainėje teikiamas paslaugas, kad jos dar labiau atitiktų vartotojo poreikius. Vartotojas pats renkasi, priimti ar nepriimti slapukus. O jei interneto naršyklė slapukus priima automatiškai, svetainės lankytojas gali pakeisti programos parametrus į sau priimtinus.

Slapukų pagalba gali būti renkama ši informacija apie svetainės lankytoją:

vardas.
kontaktinė informacija, įskaitant el. paštą.
demografinė informacija apie asmenį, pvz. pašto kodas.
Informacija renkama, kad geriau suprastume vartotojo lūkesčius ir galėtumėm tobulinti teikiamas paslaugas.
Mes galime naudoti vartotojo pateiktą informaciją svetainės teikiamų paslaugų tobulinimui.
Mes galime naudoti vartotojo pateiktą informaciją vidiniams tikslams (statistinei analizei).